Ezúttal egy velem készült interjút olvashattok…

Fordulatos történet az Út-vesztők – első kötetét adta ki a napokban Szabó-Vincz Dóra

A párok 21. századi küzdelmeiről, a lelki vívódásokról, a támogatás melletti elbukásokról és újrakezdésekről szól Szabó-Vincz Dóra első kötete. A Székesfehérvárról indult „zumbakirálynő” ma háromgyermekes, mozaikcsaládban élő anyuka, aki sose feledte gyermekkori elképzeléseit és az írásban találta meg a kiteljesedést.

Élet a Zumba után…

Valamikor a 2010-es évek elején lehetett, amikor egy szép napon besétáltam a Kodolányi János Középiskola tornatermébe, ahol Vincz Dóri tartott zumbaórát. Vibráló személyisége, fáradhatatlan motiváló ereje elsöprő hangulatot varázsolt az órára, amit valószínűleg az is végig tudott mozogni, aki nem hitte volna ezt el magáról. Dóráról később is olvashatott a hírlap közönsége, hiszen közösségi tevékenységet is folytatott: sportolt és táncolt, társaival együtt támogatást gyűjtött egy beteg kislánynak. Aztán valahogy csend lett körülötte. Ahogy az lenni szokott, ha jönnek a gyerekek…

De most ismét hallat magáról a 36 éves, ma is mosolygós Dóri: Út-vesztők címmel jelentette meg első kötetét. De az ide vezető útról, az „útvesztőkről” és a könyvről meséljen ő maga:

A teljes cikket a Feol oldalán olvashatjátok. 

ELOLVASOM

Megosztás

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email