„Mindig újraírhatjuk életünk forgatókönyvét” – A Mi történt veled? című könyvet ajánljuk

A közel három éve tartó mély önismereti munkám során számos könyvbe botlottam az interneten és könyvesboltokban egyaránt. Először mindenfélét megvásároltam, aztán szép lassan kitapasztaltam, melyek azok az önismereti könyvek, amelyek nem felületesek, de még közérthetőek, nem mellesleg valóban hatásosak is. Egy internetes böngészés során jött velem szembe Oprah Winfrey és Dr. Bruce D. Perry könyve, a Mi történt veled? Alapjaiban változtatta meg a nézőpontomat, a rálátásomat az életemre, és nyitotta fel a szememet. Ajánlom szeretettel mindenkinek!

Oprah és Bruce – kik is ők? 

Oprah Winfrey neve sokunknak ismerősen csenghet, hiszen az egyik legismertebb médiaszemélyiség az USA-ban. Az Oprah Winfrey Show 1986-ban debütált, és a 25 éves fennállása alatt a legnagyobb sztárok fordultak meg a műsorban.

Oprah két tinédzser (házasságon kívüli) gyermekeként született. Egészen kicsi korában a nagymamájához került, ahol a „gyerekeknek nem volt szava”. Hatéves korában került vissza édesanyjához, ahol nagybátyja, unokatestvére és anyja barátai rendszeresen szexuálisan zaklatták. Mindezekről saját showműsorában beszélt először, 1986-ban.

Bruce D. Perry neve sokaknak itthon is ismerős lehet, hiszen több könyve is megjelent már magyarul, közülük talán a legismertebb A ketrecbe zárt fiú. Gyermekpszichiáter és neurológus, valamint a Gyermekkori Trauma Akadémia rangidős tagja.

A teljes cikket a Pszichoforyou oldalán olvashatod.

ELOLVASOM

Megosztás

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email