Regény kulisszatitkok

A mostani helyszínnek fontos szerepe lesz a regényben. Hogy miért, azt nem árulom el, mint ahogy azt sem, mi fog ott történni… ahhoz el kell majd olvasnotok a könyvet 😉, de sorsfordító erejű lesz, az tuti.

Hogy mi is ez a hely?

Nem más, mint a Leányfalun található Sorg Villa.

Hallottatok már róla?

Ha nem, én most mutatnék nektek erről a csodás helyről általunk készített képeket.

Annyit elárulhatok, hogy ez egy kedvelt esküvői és rendezvényhelyszín 😉

Olyan, mintha egy elvarázsolt kastélyba csöppenne az ember, ódon kovácsoltvas csillárral, kandallóval, kőkerítéssel és kovácsoltvas kapukkal.

Igazán szemet gyönyörködtető látvány.

Bevallom, sokáig kerestem a megfelelő helyszínt ahhoz a jelenethez, ahol aztán majd feltűnik a könyvben. Az interneten kutakodva találtam rá erre a gyöngyszemre. Mi pedig Petivel személyesen is elmentünk, hogy tényleg igazán jól be tudjam nektek mutatni, és tudjak nektek fotókat is hozni róla.

Igazán hatalmas kert tartozik a területhez, ami három szinten tagolt. A kovácsoltvas kaputól ezeken vezet keresztül a lépcsővel tagolt, kőpadokkal tarkított gyalogút, amely aztán a villában végződik.

A villa kétszintes. Az alsó szinten hatalmas ajtókkal, ablakokkal díszített terem áll, ahol az állófogadásokat, lagzikat szokták megrendezni, a felső szinten pedig a szervezőknek, a vőlegénynek és a menyasszonynak áll rendelkezésre 1-1 szoba.

A kert több lehetőséget is rejt a szertartásra, attól függően, mekkora a vendéglista, illetve milyen időben esküszünk. 😊

Na, nem bírom ki, hogy egy icipici részletet ne osszak meg veletek a könyvből… 😛

Az én főszereplőm így látja a helyszínt:

„Egy hosszú kerítéssel lezárt terület tárul a szemem elé. Az utcafronton egy hatalmas ódon kőkerítés húzódik, melyet egy korabeli kovácsoltvas kapu szakít meg. Ahogy ráfordulunk a villához vezető útra, nagyjából száz méter hosszú, meredek, keskeny macskaköves ösvény vezet minket felfelé. Mintha már most tűnnénk el a világ szeme elől.

Amint kiszállok a taxiból, felteszem a szemüvegem, hogy lássak is a vakító napsütésben.

Pompázó zöld borostyánnal sűrűn benőtt elvarázsolt kastély udvarán találom magam, ahol már állítják fel a hosszú fa asztalokat, és létrákon egyensúlyozva lógatják fel a sötétben majd világító gömblámpásokat.”

„Körbe sétálok a puha szőnyeggel borított padlón, és a plafonig érő ablakhoz lépek. Kilépve az erkélyre Júliának érzem magam, aki epekedve várja az ő Rómeóját. Lotti rokonai és a személyzet lázasan szervezkedik a hangulatos belső udvaron. Sam, fényképezővel a kezében nevetgél velük. Hihetetlen, hogy mennyire oldott mindenkivel. Mintha ezer éve ismerné őket.”

Ha kedvet kaptatok a könyvhöz, itt tudjátok megvásárolni:

MEGVÁSÁROLOM

Megosztás

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email