Bemutatkozás

Szabó-V. Dóra

Amióta megismerkedtem a betűkkel, szenvedélyem az írás, az irodalom. Az egyetem elvégzése után a hivatásomat a tánctanításban, az emberekkel való foglalkozásban találtam meg. Szenvedélyesen foglalkoztat a pszichológia világa, történeteimben, írásaimban a mélyebb emberi érzéseket, belső vívódások okait kutatom. Szeretném feltárni az emberi sorsok mögött meghúzódó okokat, és talán utat is mutathatok az embereknek a problémáik megoldásához. Számos tanfolyamot elvégeztem, és a mai napig képzem magam, hogy minél szélesebb körben írhassak az embereknek, és minél hitelesebb legyek abban, amit csinálok. 

Könyveim

Szabó-V. Dóra könyvei

Kényszer-vallomás

Közel 20 évig küzdöttem a kényszerbetegséggel, amely megnehezítette a mindennapjaimat, bezárkóztam, elszigetelődtem, és azt hittem, sosem leszek „normális”. A könyv a betegség kialakulásától a felismerésen át a terápiás utat mutatja meg, amellyel magam mögött hagytam a betegséget, emellett mesél a testképzavarról és az abúzus hatásairól is.

 

Útvesztők

Az első gyermekem ez a könyv, mely az első házasságom szétesése alatt indult útjára, és a válásom környékén érkezett meg a mostani verzióhoz. Rengeteg önismereti munka van mögötte, szerelmes pillanatok, fájdalom, sírás és nevetés. Két fiatal életén keresztül pillanthatunk bele, milyen törékenyek az emberi kapcsolatok, milyen könnyű mindent elveszíteni és milyen nehéz újra megtalálni a boldogságot. 

 
Vélemények

Mit mondanak rólam?

Kis is vagyok?

Rólam bővebben